Algemene voorwaarden

1. Bestelling voorwaarden

Op alle bestellingen die via deze webshop geplaatst zijn, zijn deze leveringsvoorwaarden van toepassing. Cupcakes Delivery heeft het recht inhoud van de webshop en deze voorwaarden ten alle tijden te wijzigen. Technische en/of kleurafwijkingen in de webshop worden voorbehouden.
 

2. Bevestiging ontvangst

Alle op deze webshop getoonde artikelen zijn vrijblijvend totdat u een orderbevestiging per E-mail heeft ontvangen. Op deze bevestiging staat minimaal de artikelomschrijving, de prijs, het aantal artikelen, verzendkosten, uw naam en mail adres.

3. Overeenkomst

Door de bestelling aan ons te verzenden, gaat u een overeenkomst aan met Cupcakes Delivery waarmee u tevens aangeeft akkoord te gaan met in deze overeenkomst vermelde gegevens. Waarbij Cupcakes Delivery de verplichting heeft u zo snel mogelijk het bestelde artikel te doen toekomen, en u de verplichting aangaat deze na betaling af te nemen.

4. Transport en kosten

Het risico tijdens het transport van de bestelde goederen is voor Cupcakes Delivery en gaat over op het moment van aflevering aan u. De kosten voor de door u gedane bestelling bedragen: Bezorgkosten ( afhankelijk welk regio)  

5. Levering

Levering geschiedt doorgaans 1 werkdag na ontvangst betaling. Indien artikelen niet op voorraad zijn wordt u op de hoogte gesteld. In overleg kan de order op een later tijdstip worden nageleverd of worden geannuleerd. Het bedrag zal dan zo spoedig mogelijk worden teruggestort.

7. Klachten

Alle klachten of opmerkingen zullen doorCupcakes Delivery in behandeling worden genomen. U kunt deze doorgeven de gegevens op de pagina of per telefoon op nummer: +31(0)6-48017242 Klachten zullen met de meeste spoed worden afgehandeld.
KvK nummer:54498090

BTW nummer: 8513.28.581B01